Tirsdag var mere end 40 af Silkeborg-Voel KFUMs partnere på netværkstur til København i forbindelse med ligaholdets kamp mod København Håndbold, og selv om resultatet af kampen desværre ikke var som håbet, så havde alle en god tur. 

Der var afgang fra JYSK arena tirsdag morgen kl. 07.30, og kl. 12.00 trådte forsamlingen ind på Christiansborg, hvor første punkt på dagsordenen var frokost i Snapstinget. Herefter fulgte indlæg fra først Voeldrengen Thomas Jensen (MF, Socialdemokratiet) og derefter justitsminister Søren Pape Poulsen (MF, Det Konservative Folkeparti). Begge politikere leverede indlevende og interessante indlæg og svarede velvilligt på de mange spørgsmål fra Silkeborg-Voels partnere. Efter de to indlæg, viste Thomas Jensen og Søren Pape Poulsen rundt på Christiansborg.

Efter Christiansborg tog alle videre til Skagen Fiskerestaurant på Illum Rooftop. Her fortalte bestyrer Mikkel Hesselholt om historien bag Skagen Fiskerestaurant og hvorfor, man nu har åbnet en restaurant i København. Under indlægget blev der serveret lækre anretninger og øl fra Skagen Bryghus. Inden turen gik til Frederiksberg-Hallerne nåede selskabet da også at slå et smut forbi Christiania for at se og fotografere det nymalede portræt af Kim Larsen.

I Frederiksberg-Hallerne var Silkeborg-Voels partnere en del af København Håndbolds VIP-arrangement forud for kampen – tak til KBH Håndbold for, at dette kunne lade sig gøre. Prikken over i’et for en rigtig vellykket netværkstur havde naturligvis været to point med hjem i bussen mod Jylland – sådan gik det desværre ikke. I stedet blev vi sendt tomhændet ud i et stormvejr hen over Storebælt, og der var formentlig flere, der var glade for, at bussen holdt ind på første rasteplads efter, at vi var kommet til Fyn.

Kl. 00.30 holdt bussen igen sikkert ved JYSK arena.

Tilbage er der blot at sige tak til alle deltagere for en rigtig god dag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com