Sofie Bæk har spillet nogle rigtig gode kampe denne sæson, og var med fem scoringer i seneste kamp mod København Håndbold en vigtig brik i sejren på 32-28. Den skudstærke playmaker har gennem karrieren mødt hovedstadsholdet flere gange og har generelt gode minder fra Frederiksberg-Hallerne, som hun beskriver som en helt særlig hal at spille i.

– Jeg elsker at spille foran et engageret publikum. Det er selvfølgelig allerfedest at spille en kamp som i fredags i Voel Hallen, hvor der bare var en helt kanon stemning fra alle de tilskuere, der kom for at støtte os, men der er også noget virkelig motiverende ved at være udehold i sådan en hal. Så er man måske endda ekstra motiveret til at spille sit bedste og gøre ondt på både modstanderne og deres fans, fortæller Sofie Bæk med et smil.

Sofie Bæk fortæller, at hun glæder sig rigtig meget til aftenens kamp og samtidig er vildt spændt på, om Silkeborg-Voel kan fortsætte den imponerende stime, holdet er inde i med seks sejre. Faktisk skal vi helt tilbage til udekampen mod Nykøbing Falster den 26. oktober siden sidste pointtab i ligaen.

I dag er der bare det, at dagens modstander er inde i en næsten ligeså god stime og heller ikke har sat mange point til de seneste tre måneder, og endda ikke har tabt på hjemmebane siden sidste sæson, den 26. oktober 2015, hvor de led et smalt nederlag til Ringkøbing Håndbold.

– De har virkelig fået en stærk hjemmebane derovre. Jeg ved ikke, om det er den lange bustur derover for os jyder, eller om det er fordi, det er sådan en slags lille hule, som generelt bare er til hjemmeholdets fordel, siger Sofie Bæk og tilføjer, at netop på grund af den flotte hjemmebanestatistik vil det være ekstra fedt at være det hold, der bryder den.

En sejr i København i aften vil sende Silkeborg-Voel op på ligaens 3. plads, mens et nederlag sender holdet under stregen og ned på 7. pladsen. Sofie Bæk fortæller inden kampen, at det vil være rigtig sjovt at komme helt derop, men siger også, at det ikke er det, der er mest fokus på i dag.

– At kampen i dag kan sende os både på 3. og 7. pladsen siger mere om ligaens tæthed end om noget andet. Vi er der, hvor vi gerne vil være nu, og det er da klart, at det ser noget bedre og mere positivt ud, hvis vi rykker op som nummer tre i dag, men der vil stadig kun være to point og altså potentielt en enkelt kamp ned til nummer syv, så rækkefølgen af vi fem hold, der lige nu ligger med henholdsvis 17 og 18 point kan stadig nå at ændre sig mange gange, før vi kan stole på, hvem der skal spille slutspil senere på foråret, forklarer Sofie Bæk.

Kampen bliver spillet klokken 20.30 og kan følges på TV2 Sport.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com