Trods en yderst tæt første halvleg, satte FCM sig i førerposition efter pausen og vandt anden halvleg med hele 17-10.

Der var høj tænding på kampen fra start, hvor det var tydeligt for tilskuerne, at begge hold på banen var mødt op i dag for at gå efter sejren. Det viste sig i kampens begyndelse primært i to stærke defensiver. Et kvarter inde i kampen var stillingen 4-4, hvilket til dels skyldtes en række store redninger af Stine Bonde i Silkeborg-Voels mål.

Silkeborg-Voel havde i løbet af første halvleg flere chancer for at tage føringen, men effektiviteten manglede i flere af afslutningerne. Samtidig stod FCMs forsvar stærkt, og således endte en meget målfattig første halvleg 8-9.

Det gode defensiver holdt ved efter pausen, hvor vi måtte fire minutter ind i kampen, før vi fik den første scoring. Her var det desværre gæsterne, der kom først på tavlen, og på trods af hurtig efterfølgning af Trine Troelsen, så holdt FCM bedst ved og kom i løbet af få minutter på 9-12.

Forskellen på tre mål var sværere at få indhentet, og selv om Silkeborgpigerne kæmpede en brav kamp i begge ender, måtte de til stor skuffelse for de mange fremmødte fans inkassere sæsonens første hjemmebanenederlag.

Kampfakta:
Primo Tours Ligaen. 7. runde, 18. oktober 2016 klokken 18.30
Silkeborg-Voel – FCM Håndboldl: 19-26 (8-9)

Silkeborg-VoelJulie Aagaard, Trine Bach Troelsen, Freja Cohrt, Daniella Dragojevic, Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Stephanie Andersen, Louise Lyksborg, Stine Bonde og Stine Skogrand
Cheftræner: Jakob Andreasen

Mål for Silkeborg-Voel: Trine Bach Troelsen 6, Stine Skogrand 3, Rikke Iversen 3, Jette Hansen 2, Freja Cohrt 2, Sofie Bæk Andersen 1, Julie Aagaard 1, Daniella Dragojevic 1

Topscorer for FCM: Veronika Kristiansen

Advarsler: SVH: Rikke Iversen, Julie Aagaard – FCM: Veronika Kristiansen, Louise Burgaard
Udvisninger: SVH: Trine Troelsen